top of page

Viljandimaalt Valgamaale


Poolteist tundi sõitu ja olimegi Abja-Paluojalt jõudnud Otepää lähedal asuvasse Veski noortelaagrisse, kus ootasid meid põnevil laagrinoored. Meie plaan oli tuua puidumaailm noorteni - disainisime, saagisime, puurisime, lihvisime, põletasime, viimistlesime ja nii saidki valmis isetehtud kellad ning spinnerid. Aitäh Maire, et meid külla kutsusid.

Tagasitee koju oli pikk ja väsitav. Kell pool kolm öösel jõudsime oma koju, siis muidugi oli uni juba kadunud ning uhke tunne sees, et seljataha jäi ligi sada tehnoloogia huvilist noort, kellaga sai pika päeva jooksul puidu teemasid avastatud ja innustunult meisterdatud.

Vot see oli tegusid täis päev - reede ja 18. august 2017, kui Lauri ja Hanna võtsid teekonna ette Lõuna-Eestisse.

Tänud teile Eestimaa noored, et tunnete huvi ja teie silmad säravad, kui saate midagi uut proovida ja katsetada!

#mobiilsedtöötoad #mobileworkshops #Merkuuroü #laager #Puidusonpõnevust #Mängusonkiirust #Valgamaa

bottom of page