LTT huviring Neeme Kooli juures

14/4/2018

Tundus ikka päris lahe, et kui ilm on ilus ja päike paistab ning noored saavad laupäeval olla õues ja külaplatsil mängida. Ühtäkki avaneb noorte ees töökoda, mis peidab endas tuhandeid erinevaid võimalusi ja tegevusi.

 

14. aprillis toimus juba kolmas Neeme suuna LTT huviring. Kui esimeses kahes huviringis meisterdasime puidust tooteid, siis seekord avastasime põnevat metallimaailma ja toimus huviring nimega "Metallis on sädet".

 

Aitäh Neeme piirkonna noored, teiega oli tore ja kohtume maikuus, kui meisterdame ise puidust lauatennise reketeid ning korraldame põneva lauatennise lahingu.

 

Kohtume varsti!

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Postitused

Merkuuri meeskonna veebruarikuu

29/02/2020

1/10
Please reload

Viimased postitused
Please reload

Otsing