Laste ja noorte kultuuriaasta lõpetamisel Eesti Filmimuuseumis

27/12/2017

Merkuuri meeskond koos Lauri Soosaare ja Liis Proosiga külastasid laste ja noorte kultuuriaasta lõpuüritust. Laste ja noorte kultuuriaasta raames tegime koostööd Laste Vabariigi meeskonnaga  ning korraldasime töötubasid Türi, Kuusalu, Abja-Paluoja ja Kilingi-Nõmme noortele. See oli põnev teekond koos Laste Vabariigi eestvedajatega.  Täname koostöö eest!

 

2017. aasta oli Merkuuri meeskonnale eriline - osalesime Ajujahi konkursil, võitsime sotsiaalse ettevõtluse ja  teaduse populariseerimise auhinna, korraldasime üle 120 töötoa ligikaudu 1500le noorele, tegime palju loometööd, arendasime tehnilisi lahendusi ja kohtusime innustavate  särasilmsete noortega. Need olid meie esimesed 9 tegutsemiskuud.

 

Tõdesime, et tehnoloogia ja inseneeria valdkonnad inspireerivad noori leidma nutikaid ning uudseid lahendusi. Ootame põnevusega 2018. aastat!

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Postitused

Merkuuri meeskonna veebruarikuu

29/02/2020

1/10
Please reload

Viimased postitused
Please reload

Otsing