Viljandimaalt Valgamaale

18/8/2017

Poolteist tundi sõitu ja olimegi Abja-Paluojalt jõudnud Otepää lähedal asuvasse Veski noortelaagrisse, kus ootasid meid põnevil laagrinoored. Meie plaan oli tuua puidumaailm noorteni - disainisime, saagisime, puurisime, lihvisime, põletasime, viimistlesime ja nii saidki valmis isetehtud kellad ning spinnerid. Aitäh Maire, et meid külla kutsusid.

Tagasitee koju oli  pikk ja väsitav.  Kell pool kolm öösel jõudsime oma koju, siis muidugi oli uni juba kadunud ning uhke tunne sees, et seljataha jäi ligi sada tehnoloogia huvilist noort, kellaga sai pika päeva jooksul puidu teemasid avastatud ja innustunult meisterdatud.

Vot see oli tegusid täis päev - reede ja 18. august 2017, kui Lauri ja Hanna võtsid teekonna ette Lõuna-Eestisse.

Tänud teile Eestimaa noored, et tunnete huvi ja teie silmad säravad, kui saate midagi uut proovida ja katsetada!

 

 

Share on Facebook
Please reload

Postitused

Merkuuri meeskonna veebruarikuu

29/02/2020

1/10
Please reload

Viimased postitused
Please reload

Otsing